Om oss

Vi är en familj som bor på i Visby på Gotland, jag (Andrei 33 år) och Jannika 28 år, träffades 2013 och sedan dess har det gått undan. Vi har gjort en riktig resa, från att i stort sett inte haft någonting när vi träffades så har vi nu på 5 år skaffat barn, bostadsrätt och fasta jobb. Jag jobbar som bostadsförmedlare och Jannika som undersköterska inom äldreomsorgen.

På fritiden är det Oliver, vår 3,5-åriga son som gäller. Eftersom vi alltid känner att vi jobbar mycket så vill vi vara med honom så mycket vi bara kan. Så var det med mig och Jannika även innan Oliver kom, vi gjorde det mesta tillsammans och bestämde det mesta tillsammans, på gott och ont 🙂

Annars så gillar vi att träna, fiska, vara i naturen, åka på utflykter, resa utomlands och umgås med vänner. Katten Malte, 10 år, hänger oftast med på ett hörn han också.

Det här med vårt planerade fritidshus blir en riktigt spännande utmaning. Om Jannika hade velat haft en händig kille skulle hon valt någon annan är mig. Jag är inte lite ohändig, jag är nog till och med extremt ohändig. Däremot är jag väldigt envis och kan läsa in mig på det mesta, jag får se till att använda det till min fördel.

Tanken med bloggen är att skildra vår fritidshusdröm, från tanke till verklighet. När bloggen nu startar, i juli 2018, så har en del redan hänt. Vår tanke är att skriva i kapp fram tills vi åter är i nutid, sedan kör vi så det ryker med så många inlägg vi bara kan. Ni kommer inte missa något, vi lovar.

Häng gärna med på vårt stugbygge, släng gärna in en kommentar eller två. Det är alltid lättare att skriva om man vet att någon läser. Det kommer säkert finnas många roliga inlägg att skratta åt. Det är okej, vi gör så gott vi kan.

Vill du läsa mer om hur vår fritidshusdröm föddes så klickar du här

Välkomna!

 

/ Andrei, Jannika, Oliver och Malte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *