Lundqvist trävaru – vår upplevelse

Hej allihop, det är så kul att ni följer bloggen, kommenterar och hör av er med massa frågor och funderingar. Många av frågorna handlar om vår upplevelse av Lundqvist trävaru som leverantör. Därför tänkte jag börja med att kort sammanfatta vår uppfattning om dem:

Vi valde Lundqvist just för att det skulle bli ett billigt alternativ med bra kvalitet och där vi skulle kunna vara med att påverka precis allt i hela byggprocessen. Inget var färdigt och det blev ett helt oskrivet hus för vår del. Innan vi väl beställde hade vi varit i kontakt med Lundqvist säkert 50 gånger, den vi oftast pratade med var Martin, hade han varit någorlunda normal hade säkert tröttnat på oss efter den 30:e gången. Nu är han ju inte det så vi fick lika god service varje gång och han ordnade med alla möjliga sorts ritningar och prisförslag på alla möjliga konstiga tillval vi funderade på. När vi väl beställde kände vi oss trygga med att det skulle bli precis som vi ville.

Leveransen kom sedan i utsatt tid och allt runtomkring fungerade bra, Lundqvist hjälpte även oss att beställa kranbil så att vi kunde få hjälp med att lasta av allt. Någon liten transportskada och en liten kommunikationsmiss med huruvida vår panel skulle ha kvistlack eller inte men det var inga problem. Det ordnade sig snabbt och smidigt.

Vi hade även beställt montage genom Lundqvist trävaru, där blev allt inte helt lyckat och vi var nog ganska besvärliga som kunder. Dock skall inte Lundqvist lastas för detta. Det blev en del problem med den lokale snickaren de anlitat och det tog dels väldigt lång tid samtidigt som en del arbetsmoment gjordes slarvigt eller på ett annorlunda sätt. När vi tog över bygget efter utsidan var klar och isoleringen på plats invändigt så blev det att göra om en del. Där var dock Lundqvist väldigt smidiga och hade hela tiden vårt fokus och vi fick all hjälp vi kunde önska.

Sammanfattningsvis så har jag svårt att rekommendera någon annan leverantör än just Lundqvist trävaru, vi är väldigt oerfarna när det kommer till bygge och vi kan vara oerhört tacksamma att vi valde precis rätt firma att köpa av! Så, ska ni bygga fritidshus så väljer ni Lundqvist trävaru, förstått? 😉 Ni är alla varmt välkomna att höra av er till oss om ni vill fråga om några specifika detaljer kring vår upplevelse eller om vårt hus, vi försöker svara er så snabbt vi bara kan 🙂

Varma hälsningar Andrei och Jannika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *