Kvällen blev inte som jag tänkt.

Denna kväll blev inte som jag tänkt. Jag skulle natta Oliver eftersom jag jobbar två kvällar framåt men Oliver bestämmer sig för att bara busa och bråka med sin mamma. Det slöt med att Andrei fick rycka in som nattningspolisen.

Nu sitter Andrei och kollar den nya offerten och kollar alla kommentarer vi fått in angående fönsterna och jag skriver mitt första inlägg. Jag hade, när bloggen startade, sagt starkt nej till att skriva något inlägg. Min sambo har en förmåga att övertala mig.

Jag tänker nu ta en stund till att kolla lite inredning som eventuellt skulle kunna passa i ett fritidshus. Vi vill få denna “sommarstuge-känsla”, det känns som en utmaning eftersom huset är nytt och då känns det som att det lätt kan bli för modernt. Vi tänker även att vi måste få en annan stil än den vi har hemma, för vi vill inte komma till vår lägenhet fast i Åminne. En sak är säker, att inredningen kommer inte bli en enkel match. Detta tack vare att jag och Andrei har en förmåga att alltid vilja vara överens om allt och då hamnar vi i ett “mellanfack” som inte alltid blir så snyggt.  Vad gillar ni för inredningsstil i fritidshus?

Vi har även pratat om tv, först var vi helt överens om att vi skulle ha tv i storstugan, men för någon dag sedan kom Andrei och sa att vi inte alls skulle ta med tv:en i vår planering. Efter en stunds diskussion enades vi om att tv:en inte skulle ta för stor plats och att det vår en idé att ha tv: uppe på loftet och att i storstugan umgås man. Hur tänker ni angående tv? Är det viktigt eller inte?

Nu mot Instagram och inredningsspanande. Kanske tackar vi ja till offerten i morgon, kanske inte 🙂

 

/Jannika

Ett svar på ”Kvällen blev inte som jag tänkt.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *