Justering av offert – beslutsångest

Det är farligt att ha semester, vi får så mycket tid till att tänka och fundera. I detta fall är det bara bra. Vi är nu nära att bestämma oss för leverantör av byggsatsen, detta mycket med tanke på att konkurrenten bestämde sig för att ta semester mitt i rådande högsäsong!? Det fanns förvisso ett “akut-nummer” att ringa men det känns inte som att vi faller in under akuta ärenden.

Det står mellan semesterfirande Lövångers bygg och jobbande Lundqvist trävaru. Det gäller verkligen att jämföra vad som ingår och inte i de olika offerterna man får, det är lätt att gå vilse och tro att något är med men som i själva verket inte är det.

Lundqvist trävaru är dem vi har haft mest kontakt med, Martin har varit en tålmodig klippa och har raskt ändrat offerter enligt önskemål. Jag kan säga att det varit en hel del önskemål från vår sida. Detta beror mycket på att vi inte kan så mycket, vi ser något som är snyggt och så vill vi såklart veta vad det kostar. Det blir en balansgång mellan ekonomi, funktion och estetik – alla delar nog så viktiga.

Idag kontaktade vi Lundqvist för att se vad det kunde kosta med ett loft, vi känner att det kan vara en stor fördel i framtiden att ha ett loft även fast vi kanske inte vurmar så mycket för det just nu. Kanske behöver vi heller inte inreda det så mycket till en början och kan ta det efter hand. om vi nu väljer Lundqvist trävaru så har vi 2 offerter att välja mellan, nämligen följande:

Det blir alltså inte alls mycket dyrare med loft, det lutar nog att vi kör på det förutsatt att bankmötet på onsdag nu går som vi vill. Positivt med de nya offerterna är även att de gäller lite längre, vi får värdefull tid till att ta förnuftiga beslut.

Om du vill får du gärna jämföra offerterna med vår kostnadskalkyl som du hittar här, kanske har vi glömt någon stor post? Om du byggt fritidshus med Lundqvist trävaru så vill vi gärna komma i kontakt med dig för att se hur din upplevelse var, hör gärna av dig om du vill 🙂

Nåväl, ikväll lägger vi byggplanerna åt sidan (kanske), vi ska nämligen ha en stunds barnvakt och gå ut för att njuta av “SommarVisby”. Det finns så många härliga restauranger här i stan, vissa året runt och vissa bara på sommaren. Vi brukar akta oss för sommarestaurangerna då vi gärna stödjer det lokala så mycket vi kan. Det ska bli skönt att få ett litet avbrott och Oliver kommer få det kanonbra med mommo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *