Fönster till tusen

Godkväll på er alla grymma läsare! Med “alla” menar vi faktiskt just nu upp mot 100 läsare varje dag!!! Det är fantastiskt roligt att så många följer vår resa mot våra drömmars stuga, fritidshus, sommarställe eller vad man vill kalla det. Med tanke på att vi bara bloggat i ungefär 3 veckor så är det grymt bra 🙂

Vi finns ju lite här och var på nätet, i diverse forum, på Facebook, i Facebook-grupper som har med fritidshus och bygge att göra samt på Instagram och Twitter. Vi gör vad vi kan för att nå ut till så många som möjligt, vi skulle dock nå så ofantligt många mer om du vill hjälpa till att dela bloggen och de inlägg du gillar. Vi skulle bli så glada av det 🙂 Vi får mycket respons, tips och idéer i sociala medier, skulle även vara fint med någon kommentar på bloggen då och då.

Många läsare är en bonus, vi fortsätter dock skriva för att vi vill dela med oss av vår knasiga resa samt för att vi ska kunna ha något galet att se tillbaka på när vi väl är färdiga med den här resan. Nog tjatat om detta.

Dagens fritidshusarbete:

Idag har vi fortsatt funderingarna på placering av fönster och dörrar. Vi har återigen använt oss av Floorplanner för att visualisera olika fönsterstorlekar. Det är ett ganska behändigt program och jag tycker nog att man får en ganska bra känsla för hur det kommer se ut i verkligheten. Vad tycker ni? Bilden längre upp i inlägget visar en 3D-imitation från programmet. Tycker ni placeringen ser bra ut?

Jag tror vi börjar landa i hur vi vill ha det, det känns bra. Nu väntar vi på en uppdaterad offert med tanke på valen av de nya fönsterna och sen kan det, tro det eller ej, vara dags för beställning, hjälp! Vi hoppas offerten kommer i morgon, sen blir det en sista koll, sen smäller det!

Vi har slängt upp en ny fråga som “veckans fråga”, den hittar du i sidopanelen här på bloggen, svara gärna på den om du orkar och vill 🙂

 

Ha det gott alla, hörs i morrn 🙂

Ett svar på ”Fönster till tusen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *