Ännu en hantverkare klar

Hej hopp, då var det dags för ett litet inlägg igen. Jag och Jannika är fulla av energi efter ett helt dygns barnvakt. Nåja, det var inte bara nöje utan vi hade lite småfix att göra i gamla lägenheten också. Vi har ju känt att vi vill lämna ifrån oss lägenheten så bra vi kan så därför har vi tänkt att spackla och fixa lite. I går spacklade vi igen några hål och idag var vi dit och målade. Det känns lite surt att köpa färg för typ 500:- när det egentligen bara är några kvadratcentimeter som skall fixas :O Det är lite dubbelt, egentligen behöver man ju inte göra någonting när man flyttar men det känns alltid bättre om man gör det lite extra fint för de som kommer efter.

Helgen har hur som helst gått jättefort och i veckan hoppas vi att det händer saker på byggfronten med. Vi ska träffa vår vvs-are Dennis på onsdag, det skulle ha skett tidigare men vi har inte riktigt fått till det. Då ska vi som jag skrev tidigare slutligen bestämma vilket värmesystem vi ska ha samt var vi ska dra upp alla ledningar etc. Tillsammans med Dennis kommer vi träffa vår nyvunne snickare Stefan som Lundqvist trävaru har utsett till oss. Stefan har byggt hus i många år och det känns som att det kommer bli kanonbra. På mötet skall vi även passa på att bolla lite kring om vi ska använda honom för mer saker än själva husresningen, det kan ju vara lite smart att han får köra på när han redan börjat.

Det är ett skönt pussel vi håller på att lägga, allt måste synkas så att alla hantverkare kan göra det de ska när det är dags att göra det.

Vi hoppas verkligen grävarbetet kommer igång nu snart, inte för att vi är superstressade men det hade varit skönt att se maskinerna på plats. Det är trots allt inte mer än 1 månad innan huset kommer och en vecka efter det ska monteringen göras.

Som ni märker har inte så mycket hänt sedan sist, dock så snurrar tankarna hela tiden, inget får missas 🙂

Vi får hålla tillgodo med alla härliga inspirationskonton vi följer på Instagram, en dag hoppas vi att ni följer vårt konto och blir inspirerade av oss 🙂 Det är vårt mål. Och kom ihåg, kan vi lyckas med det här stugbygget, ja då kan ni det också 🙂 Ha en fortsatt skön helg, vi skriver om det händer nåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *